AUDITORIUM LEARNING CENTER GE Oil & Gas

The project comes from the need to realise a space able to host company’s conferences, congresses and summit in the Nuovo Pignone area. The auditorium will be placed at the ground level of the Learning Center whose spaces will be rearranged in order to satisfy the new functional requirements. The space will be organized in 4 different areas with a central ramp, capable of ensure a free access to any part of the auditorium, and two step side ways. A control room and a studio will be in constant visual contact with the auditorium thanks to a blacked out window. The public spaces like the foyer, the front desk and the coat check are facing the main corridor.

DESIGN

Arch. Massimo Pierattelli

 

CLIENT

GE Oil&Gas – Nuovo Pignone

PERIOD

2009

TOTAL AREA

515 mq

STATUS

Built

Via Felice Matteucci, 2, 50127 Firenze FI, Italia

Related projects